0+
hektar ladang kelapa sawit
0+
pekerja yang berdedikasi
0
tahun kehadiran

Merevolusikan Perniagaan Tani

Kulim merupakan antara penyumbang terawal kepada sektor pertanian Malaysia. Dengan lebih 65,000 hektar ladang kelapa sawit dan pengalaman selama 89 tahun, kami merevolusikan industri perniagaan tani melalui penggunaan teknologi moden dan automasi.  

Menginovasi masa depan perniagaan tani

Nilai kami

ORANG | PERTUMBUHAN

INOVASI | BERTANGGUNGJAWAB

Pada teras kami, kami percaya bahawa setiap aspek perniagaan mesti dijalankan dengan cara yang beretika, bertanggungjawab secara sosial dan alam sekitar yang mampan.
Tentang KULIM
RAKYAT DIDAHULUKAN
Kami membina hubungan kami atas dasar kasih sayang, rasa hormat, kesetiaan dan ketelusan. Kami percaya bahawa orang di sekeliling kami berhak mendapat yang terbaik.
PERTUMBUHAN MAPAN
Kami berbangga dengan sejarah kami yang panjang dan kaya yang bermula dari satu benih. Kami sentiasa memastikan pulangan yang unggul dan mampan kepada para pemegang saham kami.
INOVASI BERTERUSAN
Kami sentiasa berinovasi dan menggabungkan teknologi semasa yang mencapai piawaian global. Kami percaya kami adalah sebahagian daripada masa depan perniagaan tani.
TANGGUNGJAWAB SOSIAL
Kami menjalankan aktiviti perniagaan kami secara beretika, bertanggungjawab dan mampan. Kami percaya bahawa setiap aspek ini adalah teras syarikat kami.
Transformasi bermula
dengan fokus
PENGLIHATAN

Tonton bagaimana kami berubah sebagai sebuah organisasi

Kita berada di sini 
Untuk Masa Depan yang Lebih Baik

Kami Kulim
Kulim (Malaysia) Berhad
Level 11, Menara Komtar, Johor Bahru City Centre, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia
Selama 80 tahun, kami merevolusikan masa depan perniagaan tani, dengan itu, mengukuhkan kedudukan kami sebagai salah satu pemain utama dalam sektor pertanian Malaysia.
Hak Cipta © 2023 Kulim Malaysia Berhad
chevron-downarrow-right
ms_MYBahasa Melayu